Directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj s-a autoizolat la domiciliu din cauza coronavirusului

  • Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi, este izolat la domiciliu duă ce a călătorit la Milano
  • Acesta şi soţia lui vor rămâne izolaţi la domiciliu timp de 14 zile
  • Cei doi nu au prezentat simptome de coronavirus
2366 afișări
Imaginea articolului Directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj s-a autoizolat la domiciliu din cauza coronavirusului

Directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj s-a autoizolat la domiciliu din cauza coronavirusului

Directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi, este izolat la domiciliu, de marţi, după ce a călătorit în Milano, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Directorul SAJ şi soţia acestuia vor rămăne în casă timp de 14 zile, deşi nu au simptome de coronavirus.

"De marţi sunt izolat la domiciliu. Am avut o rezervare făcută de vreo două luni, pentru Milano şi când ne-am dus, numai bine că a început nebunia. Ne-am întors luni seara, la 21.00, marţi la 01.15 am fost în aeroport în Craiova, ne aştepta acolo DSP-ul Dolj, ne-au verificat cu termometrele şi ne-au luat datele. Au zis să rămânem acasă, autoizolare 14 zile, cu soţia, ne verifică în fiecare zi DSP-ul. Deocamdată nu avem nimic, nici măcar temperatură. Probe nu ne-au recoltat", a declarat Mitroi corespondentului MEDIAFAX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici