Directorul SRI : România se confruntă cu ameninţări din ce în ce mai complexe şi atipice

Directorul general al SRI, Eduard Hellvig, a declarat, joi, la prezentarea raportului de activitate al DIICOT pentru anul 2015, că “România, din postura de graniţă externă a Uniunii Europene, se confruntă cu ameninţări din ce în ce mai complexe”.

2987 afișări
Imaginea articolului Directorul SRI : România se confruntă cu ameninţări din ce în ce mai complexe şi atipice

Directorul SRI : România se confruntă cu ameninţări din ce în ce mai complexe şi atipice (Imagine: Alexandru Solomon/ Arhiva Mediafax Foto)

Directorul general al SRI, Eduard Hellvig, a declarat, joi, că “România, din postura de graniţă externă a Uniunii Europene, se confruntă cu ameninţări din ce în ce mai complexe şi atipice”.

Eduard Hellvig a mai precizat că “terorismul, migraţia ilegală, criminalitatea informatică, radicalizarea, traficul de droguri sau alte reţele de criminalitate organizată au atins, din păcate, cote alarmante, care ne obligă la asigurarea unei capacităţi sporite de adaptare şi reacţie rapidă”.

Directorul Serviciului Român de Informaţii a participat, joi, la şedinţa de bilanţ a DIICOT pentru anul 2015.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici