Directorul STS explică cheltuielile cu personalul: 80% dintre femeile din Serviciu sunt fertile

Directorul STS Marcel Opriş a declarat, joi, la Comisiile parlamentare de Buget, că jumătate din personalul Serviciului este feminin, iar 80% dintre femeile din STS sunt fertile, el subliniind că multe dintre colegele sale beneficiază de asistenţă socială, aflându-se în concediu de creştere a copilului.

654 afișări
Imaginea articolului Directorul STS explică cheltuielile cu personalul: 80% dintre femeile din Serviciu sunt fertile

Directorul STS explică cheltuielile cu personalul: 80% dintre femeile din Serviciu sunt fertile (Imagine: Shutterstock)

Opriş a precizat că bugetul STS este în scădere, că lipsesc nişte bani, dar că Serviciul se va descurca.

El a arătat că bugetul prevede sume alocate pentru cheltuielile materiale, pentru cheltuielile de capital, dar şi sume pentru asistenţa socială.

"Jumătate de personal e feminin, iar din personalul feminin, 80% e fertil, aşa că avem nenumărate colege care beneficiază de asistenţă socială, fiind în concediu de îngrijire a copilului. Asigurăm perpetuarea naţiei române şi a naţionalităţilor conlocuitoare care lucrează la noi", a spus Opriş.

El a mai arătat că STS are cheltuieli materiale mari în ceea ce priveşte curentul electric, fiind un mare consumator, dar şi cu chiriile.

Bugetul STS, în sumă de 250.418.000de lei, în scădere cu 1,38 faţă de 2011, a fost adoptat cu 23 de voturi "pentru", 20 de voturi "împotrivă" şi o abţinere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici