Dispărut în Dunăre. Pompierii caută un bărbat care ar fi căzut din barca în care se afla împreună cu alte trei persoane

Un bărbat de 50 de ani este căutat de angajaţii ISU Călăraşi în Dunăre, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, acesta ar fi căzut în apă din barca în care se afla împreună cu alte trei persoane. Căutările au început imediat după incident, dar au fost suspendate în cursul nopţii.

416 afișări
Imaginea articolului Dispărut în Dunăre. Pompierii caută un bărbat care ar fi căzut din barca în care se afla împreună cu alte trei persoane

Bărbat căutat de pompieri în Dunăre, după ce a căzut din barcă

Potrivit reprezentanţilor ISU Călăraşi, patru persoane au căzut în Dunăre, în zona Chiciu, în noaptea de miercuri spre joi, după ce au încercat să evite, cu barca în care se aflau, o barjă.

„Trei bărbaţi s-au agăţat de barcă şi au fost salvaţi de poliţişti, al patrulea bărbat a înotat spre barcă, dar se pare că a fost luat de curenţi”, potrivit ISU Călăraşi.

La faţa locului, angajaţii ISU au început căutările cu o ambarcaţiune, dar acestea au fost sistate după aproximativ o oră şi jumătate.

Acţiunea a fost reluată joi dimineaţa. Potrivit reprezentanţilor ISU, bărbatul dispărut în Dunăre are în jur de 50 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici