Distracţia pe pârtie, răsplată pentru turiştii care au petrecut ore întregi în trafic

  • Începutul de an vine cu celebra aglomeraţie de pe DN1.
  • Şi pe pârtiile din Sinaia este la fel.
  • Între staţiuni, poţi parcurge o distanţă care în mod normal dura 17 minute în aproximativ o oră.
787 afișări
Imaginea articolului Distracţia pe pârtie, răsplată pentru turiştii care au petrecut ore întregi în trafic
Dorul de ducă i-a făcut pe români să uite de pandemie. Aşa că, dacă vrei să mergi la munte, înarmează-te cu multă răbdare. Păstrează-ţi energia pentru schi.
 
„Cred că am făcut cel puţin vreo 4 ture. Pârtiile, în general, sunt destul de bune”, povesteşte un turist. „Pârtiile sunt foarte bune. A fost soare, n-a fost ceaţă deloc”, confirmă încă un tânăr.
 
Când apare plictiseala, turiştii schimbă pârtia. Cei din Predeal pleacă spre Azuga şi Sinaia, unde sunt deschise restaurantele în interior. Aşa că 17 minute le parcurgi în aproximativ o oră.
 
Dacă eşti harnic, prima urcare poţi să o faci cu Telecabina Sinaia dimineaţa, la 8.30. Ultimul transport spre vârf este la ora 16. De sus poţi să îţi inchiriezi şi sănii. Costa 10 lei, o oră şi jumătate, sau 20 de lei, o zi întreagă.
 
Există mai multe variante. Dacă vrei o scurta plimbare poţi plăti 50 de lei pentru o urcare şi o coborâre. Dacă eşti matinal, plăteşti 120 de lei abonamentul pentru întreaga zi. După ora 12 te costa doar 70 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici