Divorţul cu scandal al lui Frederick Barclay. Miliardarul, rămas sărac lipit ca să nu-i dea bani fostei soţie, a fost certat de judecător

  • La Londra, magnatul nu are pe numele său nicio proprietate şi niciun cont bancar.
  • Toată lumea ştie însă că averea lui depăşeşte 7 miliarde de lire sterline.
  • Hiroko cere în instanţă suma care i se cuvine după separare, somându-l ca, în 3 luni, să facă rost de 100 de milioane de lire sterline.
4480 afișări
Imaginea articolului Divorţul cu scandal al lui Frederick Barclay. Miliardarul, rămas sărac lipit ca să nu-i dea bani fostei soţie, a fost certat de judecător

Divorţul cu scandal al lui Frederick Barclay. Miliardarul, rămas sărac lipit ca să nu-i dea bani fostei soţie, a fost certat de judecător

„Cum o laşi pe fosta ta soţie fără bani? Ruşine". Un judecător de la Înalta Curte l-a criticat puternic pe excentricul miliardar Sir Frederick Barclay, pentru că nu i-a oferit fostei sale partenere fondurile care îi revin ca urmare a divorţului.

Anunţând că îi lasă încă 3 luni înainte de a decide ce pedeapsă să-i aplice bătrânului om de afaceri, judecătorul Jonathan Cohen, tot Sir, şi-a exprimat surprinderea şi nedumerirea faţă de poziţia lui Sir Frederick, care împreună cu fratele său geamăn David - decedat anul trecut - deţinea Ritz, ziarele Telegraph, revista Spectator şi era încadrat cu o avere de 7 miliarde de lire sterline.

Judecătorul a spus că i s-a părut surprinzător faptul că fiecare membru al familiei este gata să-şi bage mâinile în buzunare pentru a-l ajuta pe Sir Frederick să evite închisoarea. Dar nu acelaşi lucru se întâmplă pentru a-i asigura lui Hiroko, Lady Barclay, suma la care are dreptul. „Subliniez, la care are dreptul”, a spus Sir Jonathan, pentru a risipi orice îndoială.

Nu este o datorie care va dispărea, a spus el: „Ar trebui să fie un motiv de ruşine pentru Sir Frederick şi pentru nepoţii săi că Lady Barclay a rămas fără resurse financiare pentru viitor”, a spus el, invitându-l pe Barclay să găsească soluţii pentru această problemă.

Charles Howard, avocatul lui Sir Frederick, a subliniat că clientul său i-a plătit fostei sale soţii în jur de 250.000 de lire sterline pentru taxe legale şi nu are alte fonduri. Lady Hiroko a explicat în timpul audierilor că averea fostului ei soţ este înregistrată în străinătate: „În Marea Britanie, nu are un cont bancar sau proprietate, pentru a evita plata taxelor”.

Sir Frederick are acum 3 luni să „găsească” cele 100 de milioane de lire sterline pe care i le datorează lui Lady Barclay.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici