DN1, aglomerat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare spre munte

Traficul se desfăşoară cu dificultate pe DN1. Pe Valea Prahovei s-au format coloane de maşini pe sensul de urcare spre munte, în zona Comarnic şi Buşteni.

300 afișări
Imaginea articolului DN1, aglomerat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare spre munte

DN1, aglomerat pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare spre munte

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti – Braşov, pe raza localităţii Comarnic, pe sensul de urcare, între kilometrii 100 şi 105, şi în staţiunea Buşteni, în ambele sensuri, între kilometrii 128 şi 131.

În cele două zone s-au format coloane de maşini care se deplasează cu viteză redusă.

Se circulă cu 30-40 km/h în zonele centrale, iar poliţiştii rutieri recomandă şoferilor să conducă prudent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici