DN25 Galaţi – Tecuci, închis şi duminică din cauza apei acumulate de carosabil

DN25 Galaţi – Tecuci este închis şi duminică între localităţile Şendreni şi Hanu Conachi, din cauza apei acumulate de carosabil, în timp ce pe alte drumuri există restricţii, în timp ce traficul feroviar este întrerupt între staţiile Şeica Mare şi Copşa Mică din judeţul Sibiu.

972 afișări
Imaginea articolului DN25 Galaţi – Tecuci, închis şi duminică din cauza apei acumulate de carosabil

DN25 Galaţi – Tecuci, închis şi duminică din cauza apei acumulate de carosabil

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza apei acumulate pe carosabil, DN25 Galaţi – Tecuci este închis şi duminică între localităţile gălăţene Şendreni şi Hanu Conachi.

Ruta ocolitoare pentru ambele sensuri este DN25A Hanu Conachi - Fundeni - Năneşti, DN23 Năneşti - Muchea - intersecţie cu DN2B (Brăila), DN2B(E87) intersecţie cu DN23 - intersecţie cu DN25 (Şendreni), DN25 Şendreni - Galaţi.

Centrul Infotrafic aminteşte că DN67C-Transalpina a fost închis din data de 8 octombrie între Rânca şi Obârşia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 - 59+800, din cauza zăpezii şi a vântului puternic.

Totodată, pe DN7C-Transfăgărăşan anvelopele de iarnă sunt obligatorii.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău – Braşov, din cauza lucrărilor care se execută la viaductul Stânca Teherău, în zona Siriu circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone rămâne restricţionată. Este instituită şi restricţie de viteză de 10 kilometri pe oră.

Ruta ocolitoare pentru traficul greu este DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele, DN1 Săcele – Braşov.

În judeţul Argeş, până în data de 15 noiembrie 2016, pe DN7 Piteşti - Râmnicu-Vâlcea, între kilometrii 128 şi 134, pe raza comunei Drăganu, se fac lucrări de decopertare şi asfaltare, iar traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, fiind dirijat de piloţi de circulaţie.

În judeţul Sibiu, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, pe DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea, în zona Turnu Spart, între localităţile Boiţa şi Lazaret, din cauza unor lucrări care se fac la podul peste pârâul Meghiş. Aici se formează des coloane de maşini.

Tot pe Valea Oltului, pe DN7, în judeţul Vâlcea, până în data de 1 decembrie, pentru a se permite executarea lucrărilor de consolidare a viaductului Cârligu Mic, circulaţia rutieră se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, alternativ, pe toată lungimea viaductului. Şi aici se formează adesea coloane de autovehicule.

Pe DN13C, pe sectorul Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita), este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza unui podeţ avariat de o viitură.

Tot din cauza unui pod avariat de o viitură, în judeţul Suceava, traficul greu este restricţionat pe DN17A, pe tronsonul Vatra Moldoviţei - Ciumârna.

În judeţul Constanţa, în perioada 12 septembrie - 30 noiembrie, circulaţia rutieră pe podul de la Agigea este închisă total, pentru toate categoriile de vehicule, în vederea execuţiei şi finalizării lucrărilor de reabilitare a acestuia.

Potrivit Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov, între staţiile de cale ferată Şeica Mare şi Copşa Mică, judeţul Sibiu, traficul feroviar este întrerupt din cauza unor lucrări de modernizare a infrastructurii. Călătorii sunt transbordaţi între cele două staţii de cale ferată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici