DNA cere redeschiderea unui dosar în care este vizat procurorul suspendat Mircea Negulescu. Solicitarea se judecă miercuri

DNA a cerut instanţei supreme redeschiderea unei cauze în care este vizat procurorul suspendat Mircea Negulescu. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că este vorba despre o plângere depusă pe numele magistratului, în care procurorul ar fi făcut verificări sumare.

660 afișări
Imaginea articolului DNA cere redeschiderea unui dosar în care este vizat procurorul suspendat Mircea Negulescu. Solicitarea se judecă miercuri

DNA cere redeschiderea unui dosar care îl vizează pe Mircea Negulescu. Solicitarea se judecă miercuri

Sursele menţionate au precizat că în cadrul dosarului deschis ca urmare a plângerii nu ar fi fost audiate toate persoanele, astfel încât procurorul superior ierarhic celui care instrumenta cazul a infirmat soluţia de clasare.

Solicitarea a fost depusă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pe 19 aprilie, urmând a se judeca miercuri.

De altfel, la Parchetul General sunt mai multe cauze care îl vizează pe procuror. Surse judiciare declarau, la sfârşitul lunii februarie, pentru MEDIAFAX, că procurorii de la Parchetul General au în lucru 12 cauze privindu-l pe fostul procuror Mircea Negulescu, vizând activitatea sa de procuror de la Parchetul Curţii de Apel Ploieşti şi DNA Ploieşti.

Mircea Negulescu este, în prezent, suspendat din magistratură.

Fostul deputat Vlad Cosma a prezentat public mai multe înregistrări în care apărea Mircea Negulescu şi l-a acuzat pe magistrat că ar fi falsificat probe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici