DNA face percheziţii la biroul coordonatorului Poliţiei Locale Sector 1

Procurorii DNA Ploieşti fac, marţi dimineaţa, percheziţii la biroul coordonatorului Poliţiei Locale Sector 1, Emanoil Bocean, într-un dosar în care există suspiciuni de luare de mită, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

2388 afișări
Imaginea articolului DNA face percheziţii la biroul coordonatorului Poliţiei Locale Sector 1

DNA face percheziţii la biroul coordonatorului Poliţiei Locale Sector 1

Procurorii DNA Ploieşti fac percheziţii, marţi dimineaţă, la sediul Poliţiei Locale Sector 1, în biroul coordonatorului structurii, Emanoil Bocean, acesta fiind şi fost consilier al fostului primar Andrei Chiliman.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un dosar nou, în care există suspiciuni de luare de mită.

După ce se vor finaliza percheziţiile, Emanoil Bocean va fi audiat la sediul DNA Ploieşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici