Video Doar câteva zeci de persoane în Piaţa Victoriei, la mitingul anunţat de liberali

Zeci de persoane se află, la momentul transmiterii ştirii, în Piaţa Victoriei, la mitingul anunţat de Partidul Naţional Liberal.

2601 afișări

Manifestanţii au venit cu steaguri tricolore şi scandează "Demisia".

"Conducerea partidului, consilierii generali, consilierii locali, oamenii care au fost mandataţi de cetăţeni să iasă astăzi în stradă pentru a-şi manifesta solidaritatea, respectul, gratitudinea pentru cetăţenii români care protestează la ordonanţa 13 împotriva puterii instalate în decembrie 2016 , pentru a le garanta faptul că suntem alături de ei, îi reprezentăm şi că vom continua lupta până la capăt", a declarat Ludovic Orban, aflat şi el în Piaţa Victoriei.

Manifestaţia din Piaţa Victoriei a fost anunţată de PNL. "Vin cu rugămintea către dumneavoastră de a participa marţi, ora 19.00, la protestul organizat in Piaţa Victoriei. Participarea dumneavoastră este importantă pentru România şi pentru PNL. Ne întâlnim toţi la sediul PNL din Aleea Modrogan, ora 18.45, pentru a merge împreuna la protest. Ludovic Orban.", a fost mesajul care circulă în cercurile interne ale partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici