Medic de la Floreasca, acuzat de colegi că i-a înţepat cu seringa folosită la o pacientă cu Hepatita C

Şeful Secţiei de Chirurgie II din cadrul Spitalului Floreasca din Capitală, medicul Sorin Păun, este acuzat de doi dintre colegi că i-a înţepat cu o seringă pe care o folosise, anterior, la o pacientă care are Hepatita C, în prezent fiind făcută o anchetă la nivelul unităţii medicale.

9951 afișări
Imaginea articolului Medic de la Floreasca, acuzat de colegi că i-a înţepat cu seringa folosită la o pacientă cu Hepatita C

Medic de la Floreasca, acuzat de colegi că i-a tăiat

„A fost transmisă oficial, de registratura spitalului, o plângere de doamna doctor care ar fi fost agresată. Domnul manager a dispus imediat constituirea unui comisii de anchetă administrativă. A fost informat Serviciul de prevenire şi combatere a infecţiilor asociate cu practica medicală, medicul de Medicina Muncii. Au fost audiate mai multe persoane, audierile au continuat astăzi (luni - n.red.)”, a spus, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa.

Incidentul a avut loc, vineri, în timpul unei intervenţii chirurgicale.

Medicul Sorin Păun este şeful Secţiei de Chirurgie II, după ce medicul Mircea Beuran, care ocupa această funcţie, a fost implicat într-o anchetă penală ce vizează o pacientă care a luat foc pe masa de operaţie de la Floreasca.

Totodată, Sorin Păun este soţul Dianei Loreta Păun, consilier prezindeţial pe probleme de sănătate.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici