Doi bărbaţi au fost împuşcaţi cu un pistol de jucărie la Galaţi

Doi bărbaţi au fost împuşcaţi, joi, cu un pistol de jucărie, cu bile de plastic, de către un tânăr care se afla într-o maşină, împreună cu alte persoane, pe o stradă din municipiul Galaţi, şi care a început să tragă la întâmplare.

141 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au fost împuşcaţi cu un pistol de jucărie la Galaţi

Doi bărbaţi au fost împuşcaţi cu un pistol de jucărie la Galaţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Din primele date de la faţa locului a reieşit că un tânăr care se afla într-o maşină pe o stradă din municipiu a început să tragă la întâmplare înspre trecători cu un pistol cu bile de plastic care se foloseşte la jocurile de airsoft şi pentru care jucătorii au nevoie de echipament special de protecţie, cum ar fi masca şi apărători din plastic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, Ştefan Gohoreanu, o persoană care se afla într-un autoturism oprit la stop a deschis geamul din spate al maşinii şi a tras patru-cinci focuri cu o armă folosită la jocuri, într-un grup de oameni aflaţi pe trotuar.

"Poliţiştii au reţinut deja două persoane suspecte, iar în acest moment se fac audieri", a declarat Gohoreanu.

În urma incidentului, două persoane au fost rănite uşor, la ora actuală una dintre acestea fiind deja plecată de la locul incidentului. Răniţii sunt în afara oricărui pericol.

Poliţiştii au început cercetări, deocamdată nefiind făcută încadrarea faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici