Doi bărbaţi din Gorj au ajuns la spital în urma unui accident stupid

Un bărbat care instala un aparat de aer condiţionat într-un magazin de piese auto din Târgu-Jiu a căzut de la înălţime peste un angajat. Cei doi au fost transportaţi la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

959 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi din Gorj au ajuns la spital în urma unui accident stupid

Doi bărbaţi din Gorj au ajuns la spital în urma unui accident stupid

Accidentul a avut loc joi, în interiorul unui magazin de piese auto din Târgu-Jiu.

”Un bărbat de 43 de ani, în timp ce efectua lucrări de reparaţii la instalaţia de climatizare, din tavanul fals al unei societăţi comerciale din Târgu-Jiu, s-a dezechilibrat şi a căzut prin tavanul fals peste un bărbat de 34 de ani, lucrător comercial, care se afla în magazin. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru nerespectarea normelor legale de sănătate şi securitate în muncă”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, cu răni uşoare.

La faţa locului a mers şi patronul firmei la care este angajat bărbatul care instala aparatul de aer condiţionat.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, reprezentanţii magazinului vor face verificări în acest caz. ”Inspectorii de muncă au fost acolo pentru evaluarea situaţiei. Nefiind accident mortal, evenimentul va fi cercetat de angajatori, iar dosarul va fi depus la noi spre avizare”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Neli Matei, purtătorul de cuvânt al ITM Gorj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici