Doi bărbaţi mascaţi care au pretins că sunt poliţişti au furat 750.000 lei dintr-o maşină, în Ilfov

Doi bărbaţi mascaţi au oprit o maşină în trafic, luni, la intrarea în localitatea ilfoveană Jilava şi, pretinzând că sunt poliţişti şi fac o percheziţie, au furat din autoturism o geantă în care se aflau 750.000 de lei, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

73 afișări

Incidentul a avut loc luni după prânz, la intrarea în localitatea Jilava, a spus, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, Claudia Burada.

Suspecţii, aflaţi într-o maşină Skoda Octavia cu girofar, au blocat un autoturism Mercedes, în care se aflau trei persoane din Sinteşti.

Din primul autoturism au ieşit doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi, un alt suspect rămânând la volan. Aceştia le-au spus păgubiţilor că sunt de la poliţie şi că vor controla maşina lor, după care i-au dat jos din autoturism şi i-au imobilizat la pământ.

Hoţii au furat o geantă în care se aflau 750.000 de lei şi au plecat de la faţa locului.

Poliţiştii ilfoveni încearcă să întocmească un cerc de suspecţi şi audiază mai multe persoane. Totodată, maşina tâlharilor a fost dată în atenţia poliţiştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici