Doi bărbaţi, răniţi grav după un incendiu urmat de explozie la cabina unui tir, într-o parcare din Vrancea. Flăcările s-au extins la o hală din apropiere

Doi bărbaţi din Republica Moldova au fost răniţi grav, în timpul nopţii de miercuri spre joi, după un incendiu urmat de explozie la cabina unui tir în care staţionau, într-o parcare din judeţul Vrancea. Flăcările s-au extins la o hală aflată în apropiere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

141 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi, răniţi grav după un incendiu urmat de explozie la cabina unui tir, într-o parcare din Vrancea. Flăcările s-au extins la o hală din apropiere

Doi bărbaţi, răniţi grav după un incendiu urmat de explozie la cabina unui tir, într-o parcare din Vrancea. Flăcările s-au extins la o hală din apropiere

Mai multe autospeciale ale pompierilor, dar şi ambulanţa SMURD au intervenit, în timpul nopţii de miercuri spre joi pentru acordarea de îngrijiri medicale celor doi bărbaţi care au suferit arsuri pe circa 50% din suprafaţa corpului, precum şi pentru stingerea incendiului. Victimele se aflau într-un tir parcat lângă o hală.

„Incendiul a izbucnit la un autotren în comuna Goleşti. Acesta se afla în parcarea unei societăţi comerciale aproape de o hală de producţie. În urma incendiului au rezultat două victime. Un bărbat de 36 ani are arsuri de gradul 2 şi 3 pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului. A doua victimă, un bărbat de aproximativ 36 ani, are arsuri gradul 1 şi 2 în proporţie de circa 30% din suprafaţa corpului”, a declarat Florin Olaru, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

În urma cercetărilor, pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la o lampă de gătit cu flacără, iar focul s-a extins la hala aflată în apropiere. Cabina autotrenului a ars în întregime.

„Ajunse la faţa locului, organele de intervenţie au constatat că incendiul s-a produs, probabil, din cauza unei lampe de gătit cu combustibil lichid, sursa de aprindere fiind flacăra. În timpul incendiului a ars în totalitate capul de tractor. În urma exploziei capului tractor, s-a produs o deflagraţie urmată de incendiu, care a afectat hala de producţie. A ars baza acoperişului, aproximativ 10 metri pătraţi, peretele lateral al halei pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi”, a precizat Florin Olaru.

Cazul este anchetat şi de poliţişti, fiind deschis dosar penal pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici