Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru că ar fi violat un tânăr

Doi bărbaţi din localitatea Valea Largă, judeţul Mureş, sunt cercetaţi de poliţişti după ce ar fi violat un tânăr de 29 de ani.

540 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru că ar fi violat un tânăr

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru că ar fi violat un tânăr

Potrivit IPJ Mureş, poliţiştii au fost sesizaţi miercuri de un bărbat de 29 de ani cu privire la faptul că a fost victima unui viol.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că, persoana vătămată, în timp ce se afla într-un local din Valea Largă, ar fi fost invitată de doi bărbaţi, de 25 şi 49 de ani, din aceeaşi localitate, în locuinţa unuia dintre aceştia.

„Ulterior, victima ar fi întreţinut, împotriva voinţei sale, relaţii sexuale, cu cei doi bărbaţi”, transmit poliţiştii.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar joi instanţa de judecată a admis faţa de bărbatul de 49 de ani măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar faţă de celălalt măsura arestului la domiciliu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici