Video Doi bărbaţi, suspectaţi de furtul unor produse de valoare, opriţi în trafic şi încătuşaţi

Doi bărbaţi din Argeş au fost opriţi în trafic şi încătuşaţi, miercuri, de jandarmi şi poliţişti. Aceştia se aflau într-o maşină furată din Elveţia, plină de unelte folosite în construcţii, despre care se crede că sunt tot sustrase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

119 afișări

Potrivit reprezentanţilor IJJ Argeş, jandarmii aveau informaţii că, miercuri, doi bărbaţi vor ajunge în judeţ, din Suedia, cu o autoutilitară, transportând anumite bunuri despre care existau indicii că au fost sustrase de către aceştia.

„Astfel, în jurul orei 13.00 autoturismul a fost identificat în trafic pe raza comunei Drăganu, iar cu ajutorul poliţiştilor rutieri a fost oprit. Cele două persoane au fost încătuşate deoarece existau informaţii că ar putea avea comportament agresiv, după care au fost conduse la sediul IPJ Argeş pentru efectuarea verificărilor ce se impun”, arată sursa citată.

În autoutilitară au fost găsite mai multe unelte folosite în construcţii.

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Argeş au precizat că în urma verificărilor s-a stabilit că autoutilitara avea aplicate plăcuţe cu numere ce aparţin altei maşini, iar din verificarea seriilor acesteia a rezultat că figurează ca fiind sustrasă din Elveţia.

Cei doi bărbaţi au 40, respectiv 28 de ani, sunt din Merişani şi nu sunt recidivişti, au precizat surse judiciare.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, iar maşina a fost confiscată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici