Doi bebeluşi aflaţi în stare gravă, trimişi de urgenţă la un spital din Italia cu o aeronavă Spartan

Doi nou-născuţi aflaţi în stare gravă au fost trimişi, marţi, la un spital din Italia cu o aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, anunţă MApN.

389 afișări
Imaginea articolului Doi bebeluşi aflaţi în stare gravă, trimişi de urgenţă la un spital din Italia cu o aeronavă Spartan

„O aeronavă C-27 J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a decolat marţi, 5 iulie, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni, pentru a efectua o misiune de transport umanitar pe ruta Otopeni - Iaşi - Pisa (Italia), a doi pacienţi nou-născuţi aflaţi în stare gravă”, potrivit MApN.

Conform sursei citate, echipa medicală care monitorizează pacienţii pe timpul zborului este formată din specialişti din cadrul SMURD şi ai Bazei 90 Transport Aerian, iar transportul pacienţilor de la unitatea spitalicească către aeroport s-a realizat cu ambulanţe ale SMURD.

Aeronava a decolat de la Iaşi către Pisa în jurul orei 08.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici