Doi bucureşteni, soţ şi soţie, reţinuţi după ce şantajau bărbaţi care au făcut sex cu fiicele lor

Doi bucureşteni, soţ şi soţie, au fost reţinuţi de Poliţie sub acuzaţia de şantaj, după ce au cerut bani unor bărbaţi pe care i-au acuzat - nefondat, spun anchetatorii - că le-ar fi violat fiicele, în vârstă de 15, respectiv 17 ani.

256 afișări
Imaginea articolului Doi bucureşteni, soţ şi soţie, reţinuţi după ce şantajau bărbaţi care au făcut sex cu fiicele lor

Doi bucureşteni, soţ şi soţie, reţinuţi după ce şantajau bărbaţi care au făcut sex cu fiicele lor (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 21 noiembrie, femeia a reclamat la Secţia 3 că fiicele sale ar fi fost răpite de doi bărbaţi necunoscuţi, duse cu un autoturism în afara Capitalei şi violate. În plângere era vizat şi un bărbat care ar fi condus maşina respectivă.

Poliţiştii au făcut cercetări şi i-au identificat pe bărbaţii reclamaţi, dar au descoperit totodată că fetele fuseseră "victime" şi în alte plângeri similare, înregistrate înaintea celei din 21 noiembrie.

Acele plângeri, precizează Poliţia, au fost retrase ulterior, "existând suspiciunea rezonabilă că tinerele ar fi întreţinut relaţii sexuale consimţite, în scopul obţinerii unor sume de bani".

Oamenii legii au mai aflat că reclamanţii le-au cerut celor trei bărbaţi 6.000 de euro pentru a-şi retrage plângerea.

Miercuri, părinţii fetelor s-au întâlnit cu unul dintre bărbaţi, care le-a dat 200 de euro şi un autoturism drept avans până la achitarea sumei cerute, mai precizează Poliţia Capitalei.

"Poliţiştii au intervenit şi, în urma percheziţiei corporale efectuate asupra femeii, a fost găsită suma de 200 de euro, cheile şi certificatul de înmatriculare al autoturismului", mai spun poliţiştii.

Cei doi reţinuţi vor fi prezentaţi instanţei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici