Doi bulgari au încercat să intre în România utilizând teste Covid false

  • Poliţiştii de frontieră din Giurgiu au descoperit doi bulgari care au încercat să intre în România utilizând teste Covid false.
  • Celor doi li s-a interzis accesul în ţară şi la final ei au fost predaţi poliţiştilor din Bulgaria.
1197 afișări
Imaginea articolului Doi bulgari au încercat să intre în România utilizând teste Covid false

Doi bulgari au încercat să intre în România utilizând teste Covid false

Incidentul s-a produs marţi la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. După ce poliţiştii de frontieră au verificat documentele şi au constatat că sunt falsificate, bulgarii au fost interogaţi. Aceştia au spus că au cumpărat documentele falsificate cu suma de 50 de euro fiecare.

„Cetăţenii bulgari, în vârstă de 40, respectiv 54 de ani, au declarat faptul că au procurat testele false din Bulgaria, contra sumei de 50 de euro fiecare, cu intenţia de a li se permite intrarea în România fără a le fi aplicate măsurile de sănătate publică de către autorităţile competente, având în vedere că Bulgaria se află pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat”, au anunţat poliţiştii de frontieră din Giurgiu.

Bărbaţii nu au putut intra în România şi au fost preluaţi de poliţiştii de frontieră din Bulgaria. Autorităţile române confirmă că în ultima perioadă s-au confruntat cu numeroase cazuri asemănătoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici