Doi clujeni au rămas înzăpeziţi în timp ce încercau să ajungă cu maşina spre Vârful Bihor. Au intervenit jandarmii

  • O femeie de 39 de ani şi un bărbat de 34 de ani, din Cluj, au avut nevoie de ajutor după ce au rămas înzăpeziţi în timp ce încercau să ajungă cu maşina spre Vârful Bihor.
  • Au intervenit jandarmii montani de la Arieşeni.
359 afișări
Imaginea articolului Doi clujeni au rămas înzăpeziţi în timp ce încercau să ajungă cu maşina spre Vârful Bihor. Au intervenit jandarmii

Doi jandarmi de la Postul de Jandarmi Montani Arieşeni au fost solicitaţi prin apel la 112 să intervină pe drumul spre Vârful Bihor, pentru a ajuta la scoaterea unui autoturism din zăpadă.

Jandarmii au identificat cele două persoane: un bărbat în vârsta de 34 de ani şi o femeie de 39 de ani, originari din judeţul Cluj.

Aceştia voiau să ajungă pe Vârful Bihor, dar având în vedere că zăpada măsura aproximativ 40 de cm şi drumul nu era deszăpezit, au vrut să întoarcă autoturismul, moment în care au rămas blocaţi cu maşina în zăpadă.

După aproximativ o oră, jandarmii au reuşit să scoată autoturismul din zăpadă şi să îl repună pe drum.

Cele două persoane implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici