Doi copii au ajuns la spital după ce au fost loviţi de un autobuz - VIDEO

Doi copii au fost loviţi, duminică, de un autobuz al liniei 139 a Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), în cartierul Ferentari, şoferul arătând că, din cauză că nu a văzut momentul impactului, nu a ştiut despre asta, motiv pentru care şi-a continuat cursa, arată conducerea instituţiei.

54 afișări
Imaginea articolului Doi copii au ajuns la spital după ce au fost loviţi de un autobuz - VIDEO

Doi copii au ajuns la spital după ce au fost loviţi de un autobuz (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, accidentul a avut loc, duminică, în cartierul bucureştean Ferentari. În timp ce autobuzul rula regulamentar, doi copii au apărut de pe o străduţă laterală, şi au mers o bună bucată de drum, în paralel cu autobuzul între bordură şi vehicul.

La un moment dat, cei doi copii au fost atinşi de colţul drepta spate al autobuzului şi proiectaţi pe carosabil, a spus oficialul RATB.

La faţa locului au ajuns poliţiştii şi un echipaj SMURD.

Video Stirileprotv.ro

Contactat de conducerea RATB, şoferul ar fi relatat că el nu a văzut momentul propriu-zis al impactului, astfel că neştiind despre acest incident şi-a continuat drumul.

Cei doi copii au fost duşi la Clinica Budimex din Capitală pentru investigaţii, iar Poliţia face verificări.

Conducerea RATB a declanşat o anchetă internă în acest caz, precizând că va lua o hotărâre în privinţa şoferului, doar după ce va fi finalizată şi ancheta Poliţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici