Doi copii, de 5 luni şi 4 ani, au murit, duminică. Micuţii ar fi fost aruncaţi în lac de către tată

Doi copii de 5 luni, respectiv 4 ani, au murit, duminică, aruncaţi în lac, în judeţul Bacău, de către tatăl lor, după o ceartă cu mama copiilor.

854 afișări
Imaginea articolului Doi copii, de 5 luni şi 4 ani, au murit, duminică. Micuţii ar fi fost aruncaţi în lac de către tată

O femeie de 23 de ani a alertat, duminică, autorităţile din judeţul Bacău, spunând că după o ceartă cu soţul ei, bărbatul de 30 de ani i-a luat pe cei doi copii ai cuplului, ameninţând că se sinucide.

Poliţistul ajuns la faţa locului, la 16 minute după apel, i-a observat pe cei doi copilaşi în lac, la barajul Răcăciuni. Imediat i-a scos din apă şi a încercat să îi resusciteze. Apoi, manevre de resuscitare au făcut şi cei de la ambulanţă, fără succes.

Medicul a fost nevoit să declare decesul fetiţei de 5 luni şi al băieţelului de 4 ani.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul nu a fost găsit până acum, nu se ştie dacă a sărit în apă sau a fugit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici