Doi copii din Prahova au fost răniţi după ce ATV-ul în care se aflau a lovit o maşină parcată

Doi copii au fost transportaţi la spital, luni, după ce ATV-ul în care se aflau a lovit o maşină parcată, în spatele unui hotel din localitatea Cheia, judeţul Prahova. Poliţiştii fac anchetă pentru a stabili cine conducea ATV-ul, transmite corespondentul MEDIAFAX

142 afișări
Imaginea articolului Doi copii din Prahova au fost răniţi după ce ATV-ul în care se aflau a lovit o maşină parcată

Doi copii din Parhova au fost răniţi după ce ATV-ul în care se aflau a lovit o maşină parcată

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că două ambulanţe SMURD au intervenit în Cheia, Măneciu, unde doi copii, unul de 12 ani şi unul de 14 ani au fost răniţi după ce ATV-ul în care se aflau a lovit un o maşină parcată.

Evenimentul a avut loc în spatele unui hotel din Cheia.

Vasiloae a precizat că unul dintre copii, cel de 12 ani, a suferit o fractură la picior, iar cel de 14 ani şi-a luxat genunchiul. Ambii au fost transporaţi la spital în Ploieşti.

Poliţiştii au deschis deja o anchetă în acest caz, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului şi cine conducea ATV-ul. Primele informaţii arată că cei doi copii erau singuri, neînsoţiţi de un adult.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici