Doi copii, frate şi soră, au murit după ce au fost loviţi de un autoturism, în judeţul Olt/ Şoferul autoturismului era beat

Doi copii în vârstă de 14 şi 16 ani, frate şi soră din comuna Şerbăneşti, judeţul Olt, au murit, sâmbătă seara, după ce au fost loviţi de un autoturism, în timp ce se deplasau pe marginea drumului judeţean ce trece prin mijlocul localităţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3107 afișări
Imaginea articolului Doi copii, frate şi soră, au murit după ce au fost loviţi de un autoturism, în judeţul Olt/ Şoferul autoturismului era beat

Doi copii, frate şi soră, au murit în Olt după ce au fost loviţi de un autoturism (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

UPDATE 20:22 Bărbatul care a accidentat mortal cu maşina doi copii era băut

Tânărul în vârstă de 29 de ani, din Şerbăneşti, judeţul Olt, care sâmbătă seara a accidentat mortal cu autoturismul doi copii, în timp ce se mergeau pe marginea drumului judeţean ce trece prin mijlocul localităţii, consumase băuturi alcoolice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 29 de ani, tot din comuna Şerbăneşti, consumase băuturi alcoolice, rezultatul etilotestului arătând 0,50 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

„Conducătorul auto consumase băuturi alcoolice. În cauză s-au întocmit acte sub aspectul săvârşirii infracţţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat comisarul şef Claudia Radu.

Potrivit sursei citate, la ora transmiterii acestei ştiri, şoferul era audiat de poliţişti. Doi copii în vârstă de 13 şi 15 ani, frate şi soră din comuna Şerbăneşti, au murit, sâmbătă seara, după ce au fost loviţi de un autoturism, în timp ce se deplasau pe marginea Drumului Judeţean 546A ce trece prin mijlocul localităţii. O a treia victimă, o femeie care se afla în maşină, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Doi copii, frate şi soră, au murit după ce au fost loviţi de un autoturism, în judeţul Olt

Unul dintre pasagerii autoturismului se află în stare gravă, după ce maşina s-a răsturnat într-un şanţ. La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, dar şi poliţiştii.

„O maşină cu numere de Bulgaria a lovit doi pietoni, care circulau normal, pe marginea drumului. Este vorba despre doi copii, un frate şi o soră, în vârstă de 14 şi 16 ani. Am înţeles că în maşina ar mai fi o persoană rănită, care era pasager, având picioarele fracturate. Au ajuns ambulanţele aici şi medicii încearcă să vadă dacă mai pot să facă ceva. Suntem aici toată comuna”, a declarat primarul Şerbăneşti, Titi Peligrad pentru MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, accidentul s-a petrecut pe Drumul Judeţean 546A, în zona târgului comunal. Copiii veneau dinspre comuna Crîmpoia, când au fost spulberaţi de un autoturism al cărui şofer a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

„Copiii mergeau pe partea dreaptă, dinspre Crîmpoia, iar şoferul a pierdut controlul maşinii, i-a lovit şi s-a răsturnat într-un şanţ. Accidentul s-a petrecut chiar vizavi de târgul comunal. Şoferul a fost luat de aici pentru că săriseră oamenii să-l ia la bătaie”, a mai spus primarul din Şerbăneşti.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Olt, medicul Marian Furtună, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cea de a treia victimă a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Cazul a fost preluat de poliţişti, care au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi omor din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici