Doi copii şi părinţii lor, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

  • Doi copii şi părinţii lor au fost răniţi, duminică dimineaţa, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara drumului.
  • Accidentul s-a produs în comuna Gura Ialomiţei, judeţul Ialomiţa.
  • Mama şi cei doi copii au fost preluaţi conştienţi şi cooperanţi.
354 afișări
Imaginea articolului Doi copii şi părinţii lor, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Sursă FOTO: ISU Ialomiţa

Doi copii şi părinţii lor au fost răniţi, duminică dimineaţa, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara drumului, în comuna Gura Ialomiţei, judeţul Ialomiţa.

Accidentul s-a produs duminică dimineaţa, în jurul orei 03.40, pe raza comunei Gura Ialomiţei.

Potrivit ISU Ialomiţa, maşina în care se aflau doi adulţi şi doi copii s-a răsturnat în afara drumului.

Victimele au fost monitorizate de echipajele SMURD şi SAJ la locul accidentului. Mama şi cei doi copii au fost preluaţi conştienţi şi cooperanţi. Cei trei au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Ţăndarei pentru investigaţii amănunţite şi îngrijiri de specialitate.

Şoferul, în vârstă de 67 de ani, a fost asistat medical la faţa locului şi a refuzat să meargă la spital.

„Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit că un şofer, în vârstă de 67 de ani, din judeţul Constanţa, ar fi părăsit partea carosabilă într-curbă, răsturnându-se în şanţul de pe marginea drumului. În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, doi minori de 7 şi 12 ani, şi o femeie de 38 de ani, pasageri ai autovehiculului”, spun poliţiştii.

În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici