Doi dintre agresorii activistului de la Buzău au fost reţinuţi

  • Activistul Robert Gabriel Niţu a fost bătut, de faţă cu poliţiştii, după ce a filmat condiţiile în care mai mulţi indivizi vindeau pui şi găini.
  • Luni, doi dintre cei trei agresori au fost arestaţi preventiv.
2266 afișări
Imaginea articolului Doi dintre agresorii activistului de la Buzău au fost reţinuţi

Doi dintre agresorii activistului de la Buzău au fost reţinuţi

După ce imaginile în care se vede cum activistul Robert Gabriel Niţu este bătut de faţă cu poliţiştii, s-a decis, abia duminică, reţinerea, pentru 24 de ore, a trei bărbaţi, cu vârste de 27 şi 44 de ani, acuzaţi de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Luni, două dintre persoanele reţinute pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au fost arestaţi preventiv, iar faţă de al treilea, cercetările fiind continuate sub măsura controlului judiciar.

Mai mult, conducerea Poliţiei Române a dispus efectuarea de verificări, cu privire la modul de intervenţie, prin specialiştii Direcţiei Control Intern-I.G.P.R., pentru a se stabili dacă poliţiştii din Buzău au acţionat conform prevederilor legale în vigoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici