Doi elevi de 13 ani, preluaţi de la şcoală de ambulanţă după ce au băut ţuică şi li s-a făcut rău

Doi elevi de clasa a VI-a au fost preluaţi de o ambulanţă, vineri, de la şcoala din localitatea vasluiană Perieni după ce li s-a făcut rău, în condiţiile în care pe drumul spre şcoală au băut ţuică luată de unul dintre ei de acasă.

348 afișări
Imaginea articolului Doi elevi de 13 ani, preluaţi de la şcoală de ambulanţă după ce au băut ţuică şi li s-a făcut rău

Doi elevi de 13 ani, preluaţi de la şcoală de ambulanţă după ce au băut ţuică şi li s-a făcut rău

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, celor doi copii - un băiat şi o fată de 13 ani - li s-a făcut rău în timpul orelor, iar conducerea şcolii a sunat la 112.

Cei doi copii, elevi în clasa a VI-a la şcoala din Perieni, au fost preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Bârlad, unde au fost diagnosticaţi cu ”intoxicaţie acută voluntară cu alcool”.

"Din câte se pare, cei doi copii au băut alcool pe drumul spre şcoală, după ce băiatul a luat o sticlă de ţuică de acasă. În momentul în care au ajuns la căldură li s-a făcut rău. Conducerea şcolii va anunţa primăria din localitate pentru ca asistentul social să facă o anchetă în acest caz şi să se stabilească în ce condiţii a ajuns ca unul dintre elevi să aibă băuturi alcoolice asupra sa", a declarat şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, Gabriela Placinta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici