Doi lupi, filmaţi în sălbăticie - VIDEO

Doi lupi au fost filmaţi cu ajutorul unei camere de monitorizare a faunei amplasată într-o pădure din Parcul Natural Putna. Specialiştii estimează o populaţie constantă de 15 lupi în parc.

1454 afișări
Imaginea articolului Doi lupi, filmaţi în sălbăticie - VIDEO

Doi lupi, filmaţi într-o pădure din Parcul Natural Putna

Potrivit Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, rangerii parcului au montat camera în rezervaţia natural Tişiţa, într-o zonă de protecţie, după ce au observat urmele lupilor în zonă.

Specialiştii estimează o populaţie constantă de 15 lupi în parc.

Parcul Natural Putna Vrancea este situat în sud-estul ţării, în judeţul Vrancea, şi are o suprafaţă de peste 38.000 de hectare, din care peste 33.600 de hectare sunt păduri.

În parc se regăsesc numeroase specii de mamifere, printre care ursul, lupul, râsul, capra neagră, vulpea, bursucul, jderul de copac, cerbul, vidra, pisica sălbatică sau mistreţul. Circa 110 specii de păsări, din care 75 sunt protejate, au habitatul în parc, iar flora este alcătuită din circa 650 de plante superioare.

SURSA VIDEO: Romsilva

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici