Doi minori din Buzău, de 13 şi 14 ani, dispăruţi de la domiciliu, căutaţi de poliţişti în toată ţara

Doi băieţi din Buzău, de 13 şi 14 ani, au fost daţi în urmărire naţională, sâmbătă, după ce părinţii lor au anunţat că aceştia nu s-au mai întors acasă, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

96 afișări
Imaginea articolului Doi minori din Buzău, de 13 şi 14 ani, dispăruţi de la domiciliu, căutaţi de poliţişti în toată ţara

Doi minori din Buzău, de 13 şi 14 ani, dispăruţi de la domiciliu, căutaţi de poliţişti în toată ţara

Poliţiştii îl caută pe Daniel Durac, în vârstă de 13 ani, din Buzău, care a plecat către şcoală, vineri, însă nu a mai revenit la domiciliu. Dispariţia minorului a fost anunţată, vineri, de tatăl copilului.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că minorul a mai plecat de la domiciliu, însă a revenit de fiecare dată", precizează sursa citată.

Copilul are aproximativ 1,50 metri înălţime, ochi căprui şi păr şaten, tuns scurt.

În momentul în care a plecat de acasă, Daniel era îmbrăcat cu blugi de culoare maro, bluză de trening gri cu mâneci albastre, pantofi tip adidas de culoare albă, iar pe cap purta un fes de culoare neagră.

De asemenea, Poliţia Română informează că un alt minor în vârstă de 14 ani, tot din Buzău, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Dispariţia lui Marian Preda a fost anunţată, vineri, de către mama acestuia, la două zile de la dispariţie.

Potrivit poliţiştilor, şi în cazul acestui copil s-a stabilit că a mai fost plecat de acasă, însă a revenit de fiecare dată. Băiatul are aproximativ 1,50 metri înălţime, ochi albaştri şi păr blond, tuns scurt.

În momentul în care a plecat de acasă, Marian era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, o jachetă din fâş cu două feţe (una neagră cu dungi albe şi una gri), iar pe cap purta un fes de culoare albă.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorilor sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici