Doi morţi şi patru răniţi în urma unui accident rutier pe DN 6, în Işalniţa

Doi bărbaţi au murit, vineri seara, în urma unui accident rutier petrecut pe Drumul Naţional 6, în localitatea Işalniţa, judeţul Dolj. Alte patru persoane au fost transportate la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

733 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi patru răniţi în urma unui accident rutier pe DN 6, în Işalniţa

Doi morţi şi patru răniţi în urma unui accident rutier pe DN 6, în Işalniţa

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cătălin Dochia, a afirmat că în accident au fost implicate două autoturisme. Şoferul unui vehicul nu s-a asigurat la manevra de întoarcere şi a intrat în coliziune cu altă maşină în care se alfua cinci persoane.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, a declarat că două victime din accident au murit, iar patru au suferit răni pentru care au fost transportaţi la spital.

„În urma accidentului au rezultat 6 victime. Patru sunt stabile, iar două decedate. La cele 4 victime li s-a acordat primul ajutor medical. Sunt stabile”, a afirmat reprezentantul ISU Dolj.

A fost deschis un dosar de cercetare penală, în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici