Doi morţi şi un rănit în urma unui accident rutier produs pe drumul care leagă Constanţa de Tulcea

Două persoane au murit, iar o a treia a ajuns în spital în urma unui violent accident de circulaţie produs, duminică dimineaţă, în judeţul Constanţa, între localităţile Năvodari şi Sibioara, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5152 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi un rănit în urma unui accident rutier produs pe drumul care leagă Constanţa de Tulcea

Doi morţi şi un rănit în urma unui accident rutier produs pe drumul care leagă Constanţa de Tulcea

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc pe drumul naţional 22, care leagă Constanţa de Tulcea, în jurul orei 4 dimineaţa, când două autoturisme s-au izbit frontal între localităţile Năvodari şi Sibioara.

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din comuna constănţeană Cobadin, a condus un autoturism pe DN 22, dinspre Tulcea către Constanta, iar la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Constanţa, care circula din sens opus.

În urma impactului extrem de puternic două persoane - şoferul şi un pasager de 27 de ani, ambii din maşina lovită, au murit pe loc, în timp ce o a treia victimă, o tânără de 28 de ani, aflată în acelaşi autoturism, a fost rănită uşor. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD şi de la Ambulanţă, precum şi un echipaj de descarcerare, pentru scoaterea victimelor.

Tânăra rănită a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii spun că şoferul vinovat a fost identificat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici