Doi muncitori morţi şi un al treilea preluat cu elicopter SMURD după un accident în Bistriţa-Năsăud - FOTO, VIDEO

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi a treia este grav rănită, fiind preluată cu un elicopter SMURD, în urma unui grav accident rutier petrecut joi dimineaţa pe Drumul Naţional 17 Bistriţa - Cluj, la ieşirea din localitatea Podirei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1547 afișări
Imaginea articolului Doi muncitori morţi şi un al treilea preluat cu elicopter SMURD după un accident în Bistriţa-Năsăud - FOTO, VIDEO

Doi muncitori morţi şi un al treilea preluat cu elicopter SMURD după un accident în Bistriţa-Năsăud - FOTO, VIDEO

Potrivit poliţiştilor, accidentul, care a avut loc joi dimineaţă pe Drumul Naţional 17 care leagă judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj, în jurul orei 5.00, s-a produs din cauza neatenţiei în conducere a unui şofer de 23 de ani care, pe ploaie torenţială, a încercat să efectueze o depăşire şi nu a mai putut redresa microbuzul de marfă pe care îl conducea, ieşind în decor şi lovindu-se violent de un podeţ.

În urma impactului extrem de puternic, două persoane - pasageri în microbuzul de marfă şi colegi de muncă ai şoferului- au murit, iar tânărul care conducea a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Târgu Mureş.

"Pompierii au găsit la faţa locului trei victime încarcerate într-un microbuz. Pasagerul aflat pe bancheta din spate a fost proiectat în faţă, peste şofer şi pasagerul aflat pe bancheta din dreapta. Echipajele de descarcerare au îndepărtat elemente de caroserie, intervenţia fiind extrem de dificilă deoarece habitaclul maşinii a fost distrus în proporţie de 90 la sută. Două dintre victime au fost găsite în stop cardio-respirator, însă nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi au fost declarate decedate la faţa locului. Pentru o a treia victimă a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Siuaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, plt.maj. Marius Rus.

Cei trei muncitori se întorceau acasă de la Bacău, de unde plecaseră miercuri după-amiază după ce au finalizat o lucrare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici