Doi muncitori, răniţi în urma unui incendiu izbucnit la o conductă de gaze din Ploieşti

Doi muncitori de la o firmă care făcea lucrări pe o stradă din Ploieşti au fost răniţi, sâmbătă seară, după ce un utilaj a agăţat o conductă de gaze, care a luat foc, cei doi fiind transportaţi la spital cu arsuri la faţă şi mâini.

353 afișări
Imaginea articolului Doi muncitori, răniţi în urma unui incendiu izbucnit la o conductă de gaze din Ploieşti

Doi muncitori, răniţi în urma unui incendiu izbucnit la o conductă de gaze din Ploieşti (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, un incendiu a izbucnit la o conductă de gaze de pe strada Mircea cel Bătrân din Ploieşti, după ce reprezentanţii unei firme care făcea lucrări pe stradă au agăţat cu un utilaj conducta de gaze şi au fisurat-o.

Flăcările au fost extrem de puternice, iar înainte de a putea lichida incendiul pompierii au fost nevoiţi să aştepte ca reprezentanţii firmei de gaze să oprească alimentarea în zonă, iar conducta să se golească.

În urma incendiului, două persoane au fost rănite, suferind arsuri de gradele doi şi trei în zona feţei şi a membrelor superioare.

Cei doi răniţi, care sunt muncitori la firma al cărei utilaj a provocat incendiul, au fost transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost lichidat, dar echipajele de intervenţie se află în continuare în zonă şi lucrează pentru răcirea conductei.

Flăcările nu au afectat nicio locuinţă din cartierul în care s-a produs incendiul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici