Doi muncitori ţinuţi ostatici şi omorâţi de fostul proprietar al unui apartament din Bacău VIDEO

  • Doi muncitori care renovau un apartament în Bacău au fost omorâţi, luni seara, de fostul proprietar, supărat că fusese evacuat.
  • Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi bărbaţi ostatici.
  • Agresorul a ajuns şi el la spital. El are multiple plăgi împuşcate.
26249 afișări
Imaginea articolului Doi muncitori ţinuţi ostatici şi omorâţi de fostul proprietar al unui apartament din Bacău VIDEO

Doi muncitori ţinuţi ostatici şi omorâţi de fostul proprietar al unui apartament din Bacău

Bărbatul de 68 de ani a intrat în apartamentul unde cei doi bărbaţi renovau, ei fiind angajaţi de actualul proprietar şi i-a ţinut ostatici.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, supăraţi că renovau apartamentul din care fusese evacuat. Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă.

Din păcate, unul dintre muncitori era decedat. Celălalt, un bărbat de 36 de ani a fost luat în stare critică, în stop cardio respirator şi dus la spital.

„A intrat în stop, am reuşit să îl resuscităm, apoi a făcut din nou stop, s-a recurs şi la stimulare cardiacă, însă din păcate a decedat”, a spus Anca Băncescu, directorul medical al Spitalului Bacău.

Agresorul a ajuns şi el la spital. El are multiple plăgi împuşcate. Este internat la Chirurgie, în stare stabilă şi urmează ca medicii să îl ducă în sala de operaţie.

Filmul tragediei de la Oneşti: Agresorul a sunat la 11.47. La 14.38 a spus că are 2 persoane ostatice

Soţia bărbatului a fost reţinută, luni seara, ea fiind acuzată de complicitate cu agresorul.

Atacatorul împuşcat de poliţişti, în spital. Reacţii tragedie Oneşti: Liviu Chesnoiu explică cum se face diferenţa între o intervenţie reuşită şi un eşec total

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici