Doi oameni au murit după ce o autoutilitară a fost aruncată de un TIR într-o prăpastie

Două persoane au decedat, iar o a treia a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs pe DN 6, miercuri, în judeţul Mehedinţi, victimele plonjand 50 de metri în gol, după ce autoutilitara în care se aflau a fost împinsă de un TIR într-o prăpastie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

827 afișări
Imaginea articolului Doi oameni au murit după ce o autoutilitară a fost aruncată de un TIR într-o prăpastie

Doi oameni au murit după ce o autoutilitară a fost aruncată de un TIR într-o prăpastie (Imagine: Mediafax Foto )

În accidentul care s-a petrecut în apropiere de viaductul Bahna au fost implicate trei autovehicule. Un TIR care se deplasa dinspre Reşiţa către Slatina, încărcat cu peste 20 de tone de fier, ar fi scăpat de sub control în urma unei explozii la unul dintre pneuri.

Autotrenul a acroşat un autoturism, apoi s-a răsturnat pe şosea şi a luat foc. O autoutilitară care circula din sens opus a intrat în coliziune cu TIR-ul şi a căzut în prăpastie.

„În eveniment au fost implicate trei autovehicule, un autoturism, un autotren şi o autoutilitară. Autoturismul a fost uşor avariat după ce a fost acroşat de TIR. TIR-ul a intrat în coliziune cu autoutilitara care, în urma impactului a fost aruncată peste viaduct într-o prăpastie, de la aproximativ 50 de metri înalţime”, a declarat pentru MEDIAFAX, Mădălina Viziru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi.

Doi oameni care se aflau în autoutilitară au murit, iar o altă persoană a fost grav rănită. Potrivit Poliţiei, şoferul TIR-ului a reuşit să se salveze înainte de izbucnirea incendiului.

Poliţiştii fac acum verficări pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici