Doi poliţişti loviţi şi atacaţi cu pietre în Iaşi. Ce s-a întâmplat cu scandalagiul

Doi poliţişti au fost agresaţi în timp ce interveneau pentru aplanarea unui scandal izbucnit în localitatea Crucea. Oamenii legii au fost loviţi, unul dintre ei cu o piatră în cap. Agresorul a fugit, dar a fost prins şi dus la audieri.

829 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti loviţi şi atacaţi cu pietre în Iaşi. Ce s-a întâmplat cu scandalagiul

Doi poliţişti loviţi şi atacaţi cu pietre în Iaşi. Ce s-a întâmplat cu scandalagiul

Doi poliţisti au fost solicitaţi să intervină, joi după-amiază, pentru aplanarea unui conflict în localitatea ieşeană Crucea, comuna Lungani. Potrivit unor surse judiciare, când au ajuns la adresa indicată în apel şi au încercat să îl legitimeze pe cel care pornise scandalul, unul dintre agenţi a fost lovit cu o piatră în cap. Şi cel de-al doilea poliţist a fost lovit, însă nu la fel de grav.

Aceleaşi surse susţin că cel de-al doilea agent a fost nevoit să tragă două focuri de armă în plan vertical. Din curtea agresorului ar fi ieşit alte zece persoane, moment în care cei doi agenţi s-au retras, iar agresorul a fugit.

Bărbatul de 33 de ani a fost găsit în cursul zilei de vineri şi dus la audieri la secţia de poliţie din Târgu Frumos. Dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani.

„Dosarul vizează două fapte de ultraj, privind doi lucrători de poliţie. Dosarul se află în ancheta procurorului de caz şi se fac cercetări", a declarat, pentru MEDIAFAX, Sebastian Ioan Puha, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Paşcani.

Poliţistul care a fost lovit cu piatra în cap a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie, unde a primit îngrijiri medicale.

Taguri:
poliţist,
piatra,
lovit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici