Doi pompieri au arborat Drapelul pe vârful Toaca din Ceahlău

Doi pompieri au arborat Drapelul pe vârful Toaca din Ceahlău. „S-au grăbit un pic în această dimineaţă şi au prezentat onorul drapelului înaintea colegilor de tură”, transmite ISU Neamţ.

263 afișări
Imaginea articolului Doi pompieri au arborat Drapelul pe vârful Toaca din Ceahlău

Doi pompieri au arborat Drapelul pe vârful Toaca din Ceahlău

„Astăzi, 1 decembrie, doi pompieri au spus La mulţi ani România într-un mod cu totul deosebit. Cum muntele Ceahlău <a devenit> o bază de antrenament pentru pompierii nemţeni, dis de dimineaţă, Ciprian şi Sami au fost să facă pregătire. Aşa că, au urcat Masivul Ceahlău şi au ajuns pe vârful Toaca. S-au grăbit un pic în această dimineaţă şi au prezentat onorul drapelului înaintea colegilor de tură”, arată ISU Neamţ.

Cei doi, plt.adj. Grecu Mario-Ciprian şi plt. Găvriluţ Samuel sunt de la Detaşamentul Piatra Neamţ.

„Dragostea faţă de ţară şi locurile natale sunt calităţile pompierilor nemţeni, care sunt la datorie acolo unde este nevoie. Plt.adj. Grecu Mario-Ciprian şi plt. Găvriluţ Samuel sunt de la Detaşamentul Piatra Neamţ şi fac parte din echipa reprezentativa a ISU Neamţ care a ocupat anul acesta locul III la concursul Cel mai puternic pompier”, încheie ISU Neamţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici