Doi români care transportau 11 imigranţi ilegali au fost arestaţi în Ungaria

Doi români care transportau 11 de imigranţi ilegali au fost arestaţi în sudul Ungariei sub acuzaţia de trafic de persoane, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din comitatul Csongrad, informează agenţia de ştiri MTI.

868 afișări
Imaginea articolului Doi români care transportau 11 imigranţi ilegali au fost arestaţi în Ungaria

Doi români care transportau 11 imigranţi ilegali au fost arestaţi în Ungaria

Cei doi au încercat sâmbătă dimineaţa să pătrundă în Ungaria pe la Roszke, la frontiera ungaro-sârbă. Poliţia a descoperit 11 imigranţi ilegali în duba românilor.

Imigranţii, care au declarat că sunt originari din Iran, Pakistan şi India, au fost plasaţi într-o zonă de tranzit, a mai declarat oficialul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici