Doi şoferi drogaţi cu cocaină, cannabis şi metamfetamină, prinşi de poliţişti la Constanţa

Poliţiştii constănţeni au surprins doi şoferi drogaţi cu cocaină, cannabis şi metamfetamină, în timpul unei razii care s-a încheiat cu 30 de amenzi aplicate şi 18 permise de conducere reţinute.

255 afișări
Imaginea articolului Doi şoferi drogaţi cu cocaină, cannabis şi metamfetamină, prinşi de poliţişti la Constanţa

Doi şoferi drogaţi cu cocaină, cannabis şi metamfetamină, prinşi de poliţişti la Constanţa

În noaptea de 16 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa au făcut o razie pentru depistarea şoferilor care se află sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

În timpul verificărilor, poliţiştii au prins doi şoferi drogaţi, unul cu cocaină, celălalt cu canabis şi metamfetamină.

Potrivit IPJ Constanţa, în cadrul acţiunii au fost date 30 de amenzi, fiind reţinute 18 permise de conducere (15 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 2 pentru neacordare prioritare pietoni şi unul pentru circulaţie pe sens opus.

Taguri:
şofer,
droguri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici