Doi studenţi din Maroc au ucis un tânăr tunisian, în Arad

  • Doi studenţi marocani, de 20 şi 21 de ani, au fost arestaţi preventiv, acuzaţi că au ucis un tânăr tunisian, care le închiriase un apartament în Arad.
  • Se pare că între victimă şi cei doi studenţii marocani ar fi apărut neînţelegeri din cauza consumului de alcool şi droguri.
704 afișări
Imaginea articolului Doi studenţi din Maroc au ucis un tânăr tunisian, în Arad

Crima a avut loc în Arad, cei acuzaţi fiind studenţi, veniţi din Maroc.

Potrivit procurorilor arădeni, tânărul tunisian a fost bătut şi strangulat în apartamentul pe care îl închiriase agresorilor. Crima a avut loc în 4 august, pe fondul consumului de alcool şi droguri, după un conflict spontan.

„În timp ce se îmbrânceau, unul dintre cetăţenii marocani a apucat victima cu mâinile de gât şi a început să o strângă puternic, în acelaşi timp celălalt marocan i-a aplicat lovituri cu pumnul în zona stomacului şi cu un cablu tv l-a lovit peste picioare pentru a ţine victima imobilizată. Primul inculpat a strâns victima de gât până a leşinat şi a decedat. Al doilea inculpat a filmat cu telefonul”, au transmis procurorii.

Cadavul bărbatului a fost găsit a doua zi.

Pe 5 august, cei doi studenţi marocani au fost reţinuti, iar la 6 august s-a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici