Doi tineri au fost arestaţi după ce au jefuit cetăţeni chinezi în Braşov

Doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată, fiind acuzaţi că au intrat în locuinţa din Braşov a unor cetăţeni chinezi, pe care i-au ameninţat şi i-au lovit cu pumnii pentru a le da banii din casă. Au reşit să fure astfel 110.000 lei, 2.200 yuani şi 100 de euro.

969 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au fost arestaţi după ce au jefuit cetăţeni chinezi în Braşov

Doi tineri beţi au fost arestaţi după ce au jefuit doi cetăţeni chinezi

Cei doi tineri, din municipiul Focşani şi din municipiul Braşov, în complicitate cu un al treilea, în vârstă de 27 de ani, sunt bănuiţi că au intrat, în ajunul Crăciunului, în locuinţa unor cetăţeni chinezi din Braşov, pe care i-au ameninţat şi i-au lovit cu pumnii pentru a le da banii din casă. Au reşit să fure astfel 110.000 lei, 2.200 yuani si 100 euro.

Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în Braşov şi Vrancea la suspecţi, iar în urma acestora trei tineri au fost reţinuţi.

În 29 decembrie, cei trei au fost prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 22 de ani şi a celui de 30 de ani, pentru tâlhărie calificată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici