Doi tineri au fugit din Bucureşti ca să deschidă un business online cu legume

  • Doi tineri au plecat din Bucureşti să-şi deschidă o afacere online cu legume
  • Vând legume şi fructe care netratate chimic
  • Preţuri: de la 1 leu la 20 lei, în funcţie de produs
3110 afișări
Imaginea articolului Doi tineri au fugit din Bucureşti ca să deschidă un business online cu legume

Doi tineri au fugit din Bucureşti ca să deschidă un business online cu legume

De frica virusului, doi tineri au lăsat Capitala în urmă şi au plecat să-şi deschidă un business chiar în curtea părinţilor. Corina Matu şi logodnicul său, Constantin Hodorogea, au dat drumul unei afaceri online cu legume proaspete. Pe perioada stării de urgenţă, au avut cereri consistente din partea celor care tânjeau după legume cultivate la ţară.

Corina Matu are experienţă în HR şi employer branding, lucrând în paralel la o companie IT.

Constantin Hodorogea a lucrat într-o agenţie de marketing, iar în paralel este consultant şi mai deţine o companie de ilustraţii 3D.

Ei doi se ocupă de stocuri, vânzări şi marketing. Treptat, toată familia s-a implicat în afacere.

Corina Matu, co-fondator Legume Verzi: Am creat în primă instanţă o pagină de Facebook prin intermediul căreia am reuşit să ne promovăm în rândul prietenilor noştri. Am dezvoltat şi aplicaţia tehnică împreună, la fel, cu ajutorul unui prieten. Ne străduim cumva să ne împărţim între cele două luni, lumea agriculturii şi partea aceasta, digitală.

Corina spune că toată iarna vor avea la vânzare toate rădăcinoasele: morcovi, sfeclă roşie, ridichi negre, păstârnac. Nici pătrunjelul şi leuşteanul nu vor lipsi din ofertele afacerii lansate în plină criză.

Corina Matu, co-fondator Legume Verzi: Livrarea se face în fiecare miercuri şi în fiecare sâmbătă. Transportul costă 10 lei, este făcut de noi. Am fost norocoşi în perioada lockdown-ului, cumva era foarte liber, acum traficul ne mai dă de furcă, dar avem clienţi înţelegători. Preţurile noastre evident că diferă, încep de la 1 leu legăturile de pătrunjel, mărar, leuştean. Nu pot să zic că ne-a afectat pandemia, ne-a ajutat să ne readaptăm modul în care vindem produsele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici