FOTO: Accident teribil. Doi tineri au murit după ce au intrat cu maşina în gardul unităţii militare din Bârlad

Doi tineri de 19 şi 21 de ani din Galaţi au murit, duminică dimineaţă, după ce au intrat cu maşina în gardul unităţii militare din Bârlad.

1804 afișări
Imaginea articolului FOTO: Accident teribil. Doi tineri au murit după ce au intrat cu maşina în gardul unităţii militare din Bârlad

Doi tineri au murit după ce au intrat cu maşina în gardul unităţii militare din Bârlad

Maşina era condusă de tânărul de 21 de ani, spun poliţiştii.

Din primele cercetări a reieşit că şoferul a pierdut controlul, a lovit un copac şi apoi s-a oprit în gardul unităţii militare din Bârlad.

În urma impactului şoferul şi un pasageri de 19 ani, ambii din Galaţi, au murit.

Pompierii vasluieni spun că maşina s-a răsturnat şi a lovit în plin gardul unităţii militare din Bârlad.

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici