Doi tineri de 18 ani, accidentaţi pe trecerea de pietoni de un şofer, în oraşul Galaţi

  • Doi tineri de 18 ani care traversau strada pe trecerea de pietoni, în oraşul Galaţi, au fost loviţi de o maşină.
  • Unul dintre tineri este din comuna Pechea, judeţul Galaţi, iar cel de-al doilea din comuna I.C. Brătianu, judeţul Tulcea
137 afișări
Imaginea articolului Doi tineri de 18 ani, accidentaţi pe trecerea de pietoni de un şofer, în oraşul Galaţi

Un bărbat în vârstă de 52 ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei din oraş, a surprins şi accidentat doi tineri, ambii cu vârsta de 18 ani.

Conform Poliţiei Galaţi, cei doi tineri traversau regulamentar strada pe marcajul pietonal şi la culoarea verde a semaforului situat în apropierea intersescţiei cu strada Saturn.

În urma accidentului cei doi au fost răniţi şi duşi la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Unul dintre tineri este din comuna Pechea, judeţul Galaţi, iar cel de-al doilea din comuna I.C. Brătianu, judeţul Tulcea.

Poliţia precizează că şoferul nu a băut.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici