Doi tineri din Alba, reţinuţi pentru furt din biserici şi din alte imobile - FOTO

Patru tineri din judeţul Alba sunt cercetaţi pentru furt, după ce au sustras mai multe bunuri din biserici, din interiorul unor case şi magazine, doi dintre ei fiind reţinuţi, joi, pentru 24 de ore.

194 afișări
Imaginea articolului Doi tineri din Alba, reţinuţi pentru furt din biserici şi din alte imobile - FOTO

Doi tineri din Alba, reţinuţi pentru furt din biserici şi din alte imobile - FOTO

Potrivit comisarului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Vasile Catargiu, în perioada septembrie 2015 - februarie 2016, patru tineri au pătruns pe timp de noapte în incinta a trei biserici, a două case, respectiv a unui magazin şi a unui cabinet veterinar, aflate în judeţul Alba, de unde au sustras bani, ţigări, precum şi diverse bunuri şi valori (aparatură electrocasnică, scule, alimente, aparatura electronică, etc.).

Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 29 de ani, au sustras bani inclusiv din cutia milei, potrivit lui Catargiu.

Poliţiştii au dispus faţă de două persoane, respectiv un minor de 16, din comuna Şibot, şi un bărbat de 29 de ani, din oraşul Cugir, măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca vineri acestea să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul de 29 de ani reţinut a fost eliberat din penitenciar în 2015, el executând o pedeapsă privativă de libertate tot pentru infracţiuni de furt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici