Video Doi tineri din Drobeta Turnu Severin, reţinuţi după ce au fost prinşi vânzând droguri

Doi tineri din Drobeta Turnu Severin au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant de către ofiţerii de la Crimă Organizată vânzând droguri pe o stradă din municipiu.

888 afișări

Potrivit şefului Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Mehedinţi, Petrişor Althamer, doi tineri de 21 şi 30 de ani au fost prinşi, luni seară, în flagrant în timp ce comercializau cannabis în municipiul Drobeta Turnu Severin, la intersecţia străzilor Adrian şi Independenţii.

Asupra celor doi a fost găsit un cântar electronic, ofiţerii SCCO Mehedinţi susţinând că acesta ar fi urmat să fie folosit la porţionarea cantităţii de cannabis pentru a fi vândută unor tineri din Drobeta Turnu Severin.

Ofiţerii SCCO Mehedinţi au mai spus că marfa avea o valoare de aproximativ 2.500 - 3.000 de lei şi a fost adusă în Drobeta Turnu Severin din străinătate.

Cei doi tineri au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici