Doi tineri, prinşi cu droguri aduse din străinătate. Ce au mai găsit poliţiştii în maşina bărbatului - FOTO

Un bărbat de 29 de ani şi şi o femeie de 30 de ani au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Satu Mare pentru trafic de droguri. În maşina bărbatului s-au găsit droguri aduse din Ungaria şi Germania, iar femeia a fost prinsă în flagrant delict în timp ce vindea ecstasy.

922 afișări
Imaginea articolului Doi tineri, prinşi cu droguri aduse din străinătate. Ce au mai găsit poliţiştii în maşina bărbatului - FOTO

Doi tineri, prinşi cu droguri aduse din străinătate. Ce au mai găsit poliţiştii în maşina bărbatului - FOTO

Potrivit IPJ Satu Mare, poliţiştii şi procurorii DIICOT au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 29 de ani şi o femeie de 30 de ani, bănuiţi de trafic de droguri.

Bărbatul a fost prins în trafic, în caroseria maşinii lui fiind găsite, cu ajutorul câinelui specializat din cadrul Direcţiei Vamale Cluj, două pungi în care se aflau 110 grame de substanţă de culoare albă şi 105 grame de substanţă de culoare brună, precum şi 1 200 de euro, 1 000 de lei şi un cântar de precizie.

„Substanţele interzise, susceptibile a fi ecstasy şi MDMA, ar fi provenit din Ungaria şi Germania şi ar fi urmat să fie comercializate pe raza municipiului Satu Mare”, au precizat reprezentanţii IPJ Satu Mare.

În urma extinderii cercetărilor, o femeie de 30 de ani a fost prinsă în flagrant delict în timp ce vindea 63 de pastile ecstasy.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
droguri,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici