Doi turişti din Republica Moldova s-au rătăcit în Postăvaru şi au fost recuperaţi de jandarmi

Doi turişti din Republica Moldova s-au rătăcit, luni, în Postăvaru, ei fiind aduşi în siguranţă de jandarmi la baza pârtiei din Poiana Braşov, informează Jandarmeria Braşov.

283 afișări
Imaginea articolului Doi turişti din Republica Moldova s-au rătăcit în Postăvaru şi au fost recuperaţi de jandarmi

Jandarmii au auzit în zona de platou a pârtiei Ruia strigăte de ajutor din pădure şi s-au apropiat de luminile ce se zăreau, astfel că au găsit doi turişti care se rătăciseră.

Jandarmii montani braşoveno au ajuns la momentul potrivit, pentru că cei doi nu mai reuşeau să găsească drumul şi se pregăteau să sune la 112 pentru a cere ajutor.

Jandarmii i-au ajutat pe cei doi turişti să coboare în siguranţă în staţiune, dar din cauza faptului că cei doi nu erau foarte experimentaţi în deplasarea pe schiuri, în unele zone mai dificile ei au fost coborâţi fără acestea.

Potrivit Jandarmeriei Braşov, deşi sezonul a început mai târziu, numărul misiunilor de acest gen este în creştere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici